skip to Main Content
Dé expert op het gebied van camerabeveiliging

Total Security Advice levert alarminstallaties voor zowel woonhuizen als voor bedrijven. Voor het bestrijden van inbraak zijn meerdere oplossingen beschikbaar

Bouwkundige beveiliging:

  • hang- en sluitwerk zoals sloten, cilinders, rolluiken;
  • kluizen
  • optimale verlichting rondom het object

Elektrische beveiliging met ruimtelijke detectoren, glas-, tril- en magneetcontacten:

  • akoestische en optische beveiliging zorgen voor een melding ter plaatse
  • stil alarm zorgt voor een melding aan de meldkamer

Total Security Advice maakt voor de inbraakbeveiligingsystemen altijd gebruik van producten die voldoen aan de hoogste standaarden, met de laatste techniek en met een gebruiksvriendelijke bediening. Uw alarminstallatie heeft via een internetverbinding een continue verbinding met de meldkamer. Op dit moment leveren wij inbraakinstallaties die draadloos zijn en via een mobiele kaart in contact staan met uw mobiele telefoon, op deze wijze kan u via uw mobiel uw systeem beheren waar u ook bent.

Wilt u interne criminaliteit uitsluiten? Ook hiervoor heeft Total Security Advice diverse beveiliging fraudesystemen op basis van spy cameras.

Meer informatie over het aanleggen en onderhouden van uw inbraakbeveiligingsysteem of over onze andere diensten? Laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken via info@totalsecurityadvice.com of via ons contactformulier op deze site.