Onze aanpak

Een goed advies begint met een heldere analyse. Total Security Advice (TSA) verstaat de kunst om op basis van uw situatie een deskundig advies te geven met mogelijke oplossingen. Of dit nu voor uw bedrijfspand gerealiseerd moet worden, of voor uw woning. TSA zal na overleg met de opdrachtgever de gewenste beveiligingsoplossing aanleggen. Is de aanleg eenmaal voor u gerealiseerd, dan kan TSA ook het onderhoud, van de diverse systemen voor u in beheer houden. De storingsdienst maakt onderdeel uit van uw onderhoudscontract.

Diensten van Total Security Advice:

Buitenlandse projecten

ADVIES

op basis van uw huidige situatie adviseert Total Security Advice welke maatregelen genomen kunnen worden om uw eigendommen te beschermen. Bij de inventarisatie worden alle mogelijke risico’s meegenomen.

LEVERING

Total Security Advice levert diverse producten voor het beveiligen van uw bedrijfspand of woning. Total Security Advice werkt uitsluitend met producten die voldoen aan de hoogste standaarden, volgens de laatste technologie/met de nieuwste technieken. Producten worden uit eigen voorraad geleverd.

AANLEG

Total Security Advice is met name gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van camerasystemen en inbraaksignaleringsystemen voor bedrijven of particulieren. Maar ook voor een uitgebreid pakket aan beveiligingen zoals inbraak-, brand-, toegang-, ontruiming- en camerabeveiliging kunt u bij ons terecht. Wij werken dan samen met diverse andere partijen. Total Security Advice blijft uw aanspreekpunt.

ONDERHOUD

in overleg met Total Security Advice kunt u een onderhoudscontract afnemen. Wij stemmen in dat geval af hoe frequent wij uw beveiligingssysteem controleren. Ook voor storingsmeldingen kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer van ons weten? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor aanleg en onderhoud van uw beveiligingsysteem? Laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken via info@totalsecurityadvice.com of via ons contactformulier op deze site.

Total Security Advice - Your partner in safety