skip to Main Content
Dé expert op het gebied van camerabeveiliging

Een goed advies begint met een heldere analyse. Total Security Advice (TSA) verstaat de kunst om op basis van uw situatie een gefundeerd advies te geven van mogelijke oplossingen. Of dit nu voor uw bedrijfspand gerealiseerd moet worden, of uw woning. Vervolgens zal TSA in overleg met de opdrachtgever de gewenste beveiligingsoplossing aanleggen. Is de aanleg eenmaal voor u gerealiseerd, dan kan TSA ook het onderhoud, van de diverse systemen voor u in beheer houden. De storingsdienst maakt onderdeel uit van uw onderhoudscontract.

Diensten van Total Security Advice:

  • Advies
  • Levering
  • Aanleg
  • Onderhoud

ADVIES
op basis van uw huidige situatie adviseert Total Security Advice welke maatregelen genomen kunnen worden om uw eigendommen te beschermen. Bij de inventarisatie worden alle mogelijke risico’s meegenomen. Indien gewenst stellen wij een compleet beveiligingsplan voor u op waarbij wij verschillende aspecten mee zullen nemen.

LEVERING
Total Security Advice levert diverse producten voor het beveiligen van uw bedrijfspand of woning. Total Security werkt uitsluitend met producten die voldoen aan de hoogste standaarden, volgens de laatste technologie/met de nieuwste techniek. Producten worden zo mogelijk uit eigen voorraad geleverd. Zijn producten niet op voorraad? Total Security Advice garandeert korte leveringstijden.

AANLEG
Van eenvoudige één camera beveiliging tot complexere installaties waarbij meldkamers moeten worden ingericht. Total Security Advice is met name gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van camerasystemen en inbraaksignaleringsystemen voor bedrijven of particulieren. Maar ook voor een uitgebreid pakket aan beveiligingen zoals inbraak-, brand-, toegang-, ontruiming- en camerabeveiliging kunt u bij ons terecht. Wij werken dan samen met diverse andere partijen; Total Security Advice blijft uw aanspreekpunt.

ONDERHOUD
in overleg met Total Security Advice kunt u een onderhoudscontract afnemen. Wij stemmen in dat geval af hoe frequent wij uw beveiligingssysteem controleren. Ook voor storingsmeldingen kunt u bij ons terecht.